De Linkshandigen Winkel heeft als doel het leven van ieder linkshandige een beetje beter te maken.

Heb je een vraag dan kun je ons het beste een e-mail sturen via service [apenstaartje] delinkshandigenwinkel.nl.

DeLinkshandigenWinkel.nl
Hotel de Wereldstraat 8
1318 AR Almere
Nederland
+31 (0)6-43256044
Kamer van Koophandel 32165054
BTW nummer NL001971166B06
service [at] delinkshandigenwinkel.nl

Retourneren

Je hebt een zichttermijn van 14 dagen. Dat houdt in dat je een artikel binnen 14 dagen na aflevering kunt retourneren. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is én ze dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden aan De Linkshandigen Winkel. Dat kan heel eenvoudig: stuur ons je bestelbevestiging terug per mail en geef aan dat je wilt retourneren. Nadat je van ons een retournummer hebt ontvangen, kun je het product met vermelding van het retournummer terugsturen. De verzendkosten voor retourneringen zijn voor rekening van de klant.

Van de meeste linkshandige producten is voldoende voorraad om direct te kunnen leveren. Als wij je bestelling in behandeling nemen en er blijkt toch iets niet voorradig te zijn, dan zullen we je per email laten weten wanneer het weer leverbaar is.

We bieden de post en de pakketten aan bij PostNL of DHL

Nadat wij de bestelling bij PostNL of DHL hebben aangeboden, wordt je bestelling doorgaans de volgende werkdag afgeleverd. Naar België duurt dit ongeveer 2-3 dagen.

Als we je bestelling als pakket verzenden, ontvang je bij verzending een Track & Trace code. Brievenbus post wordt zonder Track & Trace aangeboden. Je ontvangt wel een bericht als je bestelling verzonden is. PostNL bezorgt geen brievenbus post op maandag.

Veilig bestellen en betalen

Alle bankgegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd. Onze betaalpartners zijn Stichting Mollie Payments en PayPal.