Kinderschaar met kniphulp

De perfecte linkshandige kinderschaar voor kleine handjes

Op zoek naar een veilige en makkelijk te gebruiken kinderschaar? Dan is deze linkshandige kinderschaar soft touch met gekleurd handvat en stompe punt precies wat je zoekt! Deze schaar is speciaal ontworpen voor kleine handjes en biedt verschillende handige functies die het knippen met links nog eenvoudiger maken.

Veilig en comfortabel knippen met de hulpveer inzetstuk

Het ergonomische ontwerp van de kinderschaar met kniphulp zorgt ervoor dat kinderen veilig kunnen knippen zonder hun vingers te bezeren. De roestvrij stalen messen zijn afgerond en hebben een stompe punt, waardoor kinderen zichzelf niet kunnen prikken tijdens het knippen. Bovendien heeft de schaar een soft-touch inzetstuk in de handvatten, dat fungeert als hulpveer om het knippen nog makkelijker te maken. Daarnaast kun je de hulpveer eenvoudig inklappen wanneer je deze niet nodig hebt.

Geschikt voor linkshandigen en met ruimte voor naam

Onze kinderschaar met kniphulp is speciaal ontworpen voor linkshandigen. Hierdoor kunnen zij net zo gemakkelijk knippen als rechtshandigen. Ook is er ruimte om de naam van het kind op de schaar te schrijven. Zo raakt de schaar niet kwijt tussen alle andere spullen en kunnen kinderen hun eigen schaar herkennen.

Kleurrijk design voor extra plezier

De Kinderschaar met kniphulp heeft een vrolijk gekleurd handvat in verschillende kleuren, waardoor kinderen extra enthousiast worden om te knippen. Dit maakt het knippen niet alleen makkelijker en veiliger, maar ook nog eens leuker!

De lengte is 14 cm.

 9,95


Kinderschaar met kniphulp

 9,95

  • Snel geleverd in Nederland en België

  • Gratis verzending 
    vanaf 39,-

  • Klantbeoordeling 9,0/10

Share