Ieder jaar op 13 augustus is het Linkshandigendag.

Tijdens deze dag zetten we linkshandigen in het zonnetje en vragen aandacht voor de kleine ongemakken waar linkshandigen tegenaan lopen in een wereld vol rechtshandigen.

Linkshandig? In de officiële linkshandigenwinkel vind je handige -en praktische artikelen en cadeaus voor gebruik met de linkerhand. Bijvoorbeeld linkshandige scharen, blikopeners, dunschillers, linkshandige pennen en potloden of een goede linkshandige muis. Het is veilig bestellen en kopen bij de winkel voor Linkshandigen. Onze klanten waarderen de Linkshandigen Winkel met een 9,0, je kunt de onafhankelijke waarderingen hier lezen. Je kunt ons ook op Facebook volgen.

Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen verzonden met PostNL. Zowel in Nederland als België. Betalen kan veilig via iDeal, Paypal/Credit Card, overboeking of BanContact/MisterCash. Bedrijven, scholen en instellingen kunnen op rekening kopen. Neem hiervoor met ons contact op. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom.

Voor meer informatie over Linkshandigendag, neem contact op met initiatiefnemer Sander Reijn op nummer 06 22 404 719. Bezoek de officiële website van Linkshandigendag  met veel wetenswaardigheden en feiten (…) op het gebied van linkshandigheid en linkshandig zijn.