Linkshandigendag – dag van de linkshandigen – 13 augustus

Ieder jaar op 13 augustus is het Linkshandigendag. Samen met het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen organiseren we dit jaar een aantal workshops schoonschrijven voor linkshandigen.

Ben je linkshandig, dan heb je gratis toegang (wel even aanmelden).

Meld je hier gratis aan voor schoonschrijfles voor linkshandigen op 13 augustus in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Er zijn 5 workshops van 45 minuten, vol=vol. Met een ouderwetse kroontjespen, potje inkt en geen vlekken! (en ook geen tik met de liniaal).

Eventbrite - Linkshandigendag 2017 - schoonschrijfles - linkshandig schrijven zonder vlekken

Linkshandig? In de officiële linkshandigenwinkel vind je handige -en praktische artikelen en cadeaus voor gebruik met de linkerhand. Bijvoorbeeld linkshandige scharen, blikopeners, dunschillers,linkshandige pennen en potloden of een goede linkshandige muis. Het is veilig bestellen en kopen bij de winkel voor Linkshandigen. Onze klanten waarderen de Linkshandigen Winkel met een 8,9, je kunt de onafhankelijke waarderingen hier lezen. Je kunt ons ook op Facebook volgen.

Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen verzonden met PostNL. Zowel in Nederland als België. Betalen kan veilig via iDeal, Paypal/Credit Card, overboeking of BanContact/MisterCash. Bedrijven, scholen en instellingen kunnen op rekening kopen. Neem hiervoor met ons contact op. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom.

Voor meer informatie over Linkshandigendag, neem contact op met initiatiefnemer Sander Reijn. Bezoek de officiële website van Linkshandigendag  met veel wetenswaardigheden en feiten (…) op het gebied van linkshandigheid en linkshandig zijn.