Op zoek naar de beste linkshandige snoeischaar?

Heel veel mensen in Nederland en België zijn linkhandig. Voor hen kan het best lastig zijn om in de tuin te werken. Veel tuingereedschap is namelijk bedoeld voor rechtshandigen. Gelukkig is het met een goede Felco Snoeischaar mogelijk om hier verandering in te brengen. Deze speciale schaar is namelijk bedoeld voor de mensen die linkshandig zijn. Benieuwd wat je van de Felco Snoeischaar kunt verwachten en waarom ook jij er een in huis zou moeten halen? Dan is het handig om snel verder te lezen, in deze test komt het namelijk allemaal aan de orde!

Het belang van een linkshandige snoeischaar

Voordat we je meer laten zien over de voordelen van de Felco Snoeischaar 9 en Felco 16 is het goed om eerst even in te gaan op het belang van een linkshandige snoeischaar. De voornaamste reden waarom je zou moeten kiezen voor een linkshandige snoeischaar is het feit dat je hiermee meer druk kunt zetten. Wanneer je zelf linkshandig bent is het vaak onmogelijk om een rechtshandige schaar prettig in gebruik te nemen. Doordat je niet de juiste kracht kunt zetten zal je tijdens het snoeien voor problemen kunnen komen te staan. Kies je daarentegen voor een linkshandige snoeischaar dan weet je zeker dat je tijdens het snoeien altijd de juiste druk kunt zetten voor het best mogelijke resultaat.

Voordelen van de Felco Snoeischaar

We krijgen vaak de vraag wat de linkshandige Felco Snoeischaar zo goed maakt. Je hebt immers ook snoeischaren van Gardena of Wolf-Garten. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje te zetten. De consumentenbond heeft dat ook gedaan. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van je aankoop.

  • De schaar is speciaal bedoeld voor linkshandigen

Het belangrijkste voordeel van de professionele Felco Snoeischaar is natuurlijk dat hij speciaal is gemaakt voor mensen die linkshandig zijn. In tegenstelling tot de snoeischaren die door rechts- als linkshandigen gebruikt kunnen worden is deze compacte snoeischaar voorzien van een ergonomisch ontwerp. Dit brengt met zich mee dat je tijdens het snoeien geen last meer zult hebben van je hand. Mocht je van plan zijn om uren in de tuin aan de slag te gaan dan is de ervaring dat dit geen probleem meer zal zijn.

  • De schaar is gemaakt van de sterkste materialen

Het is een feit dat het merk van Felco bekend staat om de uitstekende kwaliteit die zij altijd weer weten te leveren. Door deze hoogwaardige kwaliteit ben je voorzien van een Felco Snoeischaar die lang mee zal gaan. Zo is deze snoeischaar voorzien van comfortabele handgrepen die zij gemaakt van gesmeed aluminium. De scharen zelf zijn gemaakt van gehard staal waardoor ze altijd weer nauwkeurig kunnen snoeien bij jou in de tuin. Daar komt bij dat de onderdelen los te vervangen zijn. Is er iets kapot dan hoef je niet heel de schaar weg te gooien.

  • De schaar ligt comfortabel in de hand

Los van het feit dat de Felco Snoeischaar is voorzien van een ergonomisch design voor linkshandigen is het ook nog eens zo dat de schaar erg prettig in de hand ligt. Dankzij de speciale antigrip bekleding op de zijden van de handgrepen zelf. Door deze antigrip bekleding zal je tijdens het snoeien van takken niet zomaar uitschieten. Niet alleen comfortabel tijdens het snoeien, maar ook nog eens vele malen veiliger. Wie wilt dat nu niet?

Door deze vele voordelen is de Felco Snoeischaar dé aanwinst om te kiezen als je zelf linkshandig bent. Mocht je zelf rechtshandig zijn maar wel een goede snoeischaar zoeken dan is dit uiteraard geen enkel probleem. Het veelzijdige aanbod maakt het namelijk mogelijk om alle soorten Felco scharen te bestellen voor tijdens het klussen in de tuin.

Kies jij voor de Felco Snoeischaar?

Mocht je zelf linkshandig zijn maar wel prettig in de tuin willen werken dan is de Felco Snoeischaar dé beste keuze om voor te gaan. Middels de Felco Snoeischaar ben je namelijk in staat om alle takken te kunnen snoeien, zonder dat je last krijgt van je vingers. Bestel hem vandaag om het jezelf net even wat simpeler te maken. Vragen over de snoeischaar zelf of over het bestellen in het algemeen? Twijfel niet om even contact met ons op te nemen. Ons team staat namelijk altijd klaar om je zo goed mogelijk op weg te helpen!

Bekijk Felco 9 Bekijk Felco 16